2014. gada 16. dec.

Iepazīsties ar jauno AdWords redaktoru - tagad pieejama 11. versija

Pēdējo divu mēnešu laikā esam ieviesuši vairākus rīkus, kas paredzēti prasmīgiem AdWords lietotājiem. Šie rīki izstrādāti, domājot par vispieredzējušākajiem mūsu reklāmdevējiem, un tie palīdz vienkāršot darbplūsmu un samazināt kampaņu pārvaldībai patērēto laiku. Šodien mēs paziņojam par lielisku atjauninājumu vienam no mūsu vispopulārākajiem rīkiem - AdWords redaktoram.

AdWords redaktora versija 11.0 ir nozīmīgākais šīs lietojumprogrammas atjauninājums kopš tās izdošanas 2006. gadā. Tā ir pilnībā pārveidota: esam uzlabojuši visas pazīstamās un iecienītās funkcijas, kā arī pievienojuši jaunas funkcijas, kas palīdzēs īsākā laikā paveikt vairāk. Lietojumprogramma AdWords redaktors 11.0 ar pilnīgi jaunu vizuālo noformējumu un ātrāku saskarni ir radīta, lai tu varētu strādāt efektīvāk, skatot savus kontus un kampaņas un veicot izmaiņas tajos.



Kontu un vienumu pārvaldība līdzās
Lietojumprogrammā AdWords redaktors 11.0 vari atvērt vairākus logus, lai vienlaikus skatītu dažādas konta daļas. Piemēram, tagad vari atvērt jaunu logu, lai reklāmu veidošanas laikā skatītu savu atslēgvārdu sarakstu. Vari arī ērti pārvaldīt vairākus kontus vienlaikus, atverot tik daudz kontu logu, cik nepieciešams. Sakārto tos līdzās, un vari tajos pat kopēt un ielīmēt vai vilkt un nomest vienumus. Iespējams arī pievienot un pārvaldīt visus savus kontus, lejupielādēt datus un pārraudzīt statusu jaunajā kontu pārvaldniekā.

Ātrāka meklētā atrašana
Taviem kontiem paplašinoties, palielinās arī vajadzība atrast to, ko meklē. Lietojumprogrammā AdWords redaktors 11.0 esam ieviesuši jaunu paneli tipu sarakstu atlasīšanai. Izmantojot šo funkciju, nav nepieciešams naviģēt cilnēs, tāpēc vari ātri veikt ierastos uzdevumus, vienlaikus nekavējoties piekļūstot savām kampaņām, specializētajām funkcijām un iestatījumiem.

Tipu saraksti

Ja meklē kaut ko konkrētu, izmanto uzlaboto izvērsto meklēšanas joslu. Tagad vari lietot vairākus meklēšanas kritērijus un filtrus un pat saglabāt bieži veiktus meklējumus turpmākai lietošanai. Kad esi atradis meklēto, vari ērti naviģēt un veikt izmaiņas, izmantojot vienkāršus īsinājumtaustiņus (Mac, Windows). Atver reklāmu kopu un dažu sekunžu laikā izveido jaunu atslēgvārdu kopu. Vari arī jebkurā skatā ātri piekļūt saviem iecienītajiem lielapjoma rediģēšanas rīkiem — atrodi un aizstāj reklāmas tekstu, veicot tikai dažus klikšķus, vai maini lielo burtu lietojumu vairākiem atslēgvārdiem.

Lielapjoma darbību veikšana plašā mērogā
Lietojumprogrammā AdWords redaktors 11.0 var pavisam viegli veikt plaša mēroga izmaiņas. Izvērstā vairāku objektu atlases funkcionalitāte vienkāršo noteiktu konta daļu apskati un atjaunināšanu. Atlasi jebkādu kampaņu un reklāmu kopu kombināciju, lai skatītu tajās ietvertās reklāmas vai atslēgvārdus un ielīmētu tās uzreiz vairākās kampaņās un reklāmu kopās.

Pārvaldi savu koplietojamo bibliotēku, lai piešķirtu cenu noteikšanas stratēģijas un vietnes saites vairākās kampaņās un reklāmu kopās. Rīks “Vairāku izmaiņu veikšana” tagad automātiski sakārto tekstu rindās un slejās, kad ātri pievieno, atjaunini vai noņem vairākus vienumus. Turklāt detalizēta nesen veikto izmaiņu vēsture tagad ir tikai viena klikšķa attālumā; turpat ir pieejama arī iespēja ātri atsaukt vai atcelt atsaukšanu vairākām secīgām izmaiņām vai lielā apjomā. 

Jaunināšana uz lietojumprogrammu AdWords redaktors 11.0
AdWords redaktora jaunākā versija operētājsistēmai Mac un Windows tagad ir pieejama visā pasaulē - jaunini jau šodien! Papildinformācija par lietojumprogrammu AdWords redaktors 11.0 ir pieejama AdWords Palīdzības centrā.

Atbalsta sniegšana iepriekšējām AdWords redaktora versijām tiks turpināta vēl četrus mēnešus, lai tev būtu pietiekami daudz laika jaunināšanai. Lai nodrošinātu AdWords redaktora lietošanu bez pārtraukumiem, jaunināšana uz versiju 11.0 ir jāveic līdz 2015. gada 2. aprīlim. 

Pievienoja: Laura Krasovska
Inside AdWords Latvia komanda