2015. gada 26. febr.

Saņem vairāk zvanu, izmantojot tikai zvana kampaņas

Cilvēki ikdienā daudz laika pavada tiešsaistē un izvēlas arvien jaunus veidus, kā sazināties ar uzņēmumiem pēc to reklāmu apskatīšanas. Viedtālruņu lietotāji arvien biežāk meklē produktus vai pakalpojumus, atrodoties ceļā, un, atrodot meklēto, uzreiz zvana uzņēmumiem. 70% lietotāju, kas veic meklēšanu mobilajā ierīcē, zvana uzņēmumam tieši no meklēšanas rezultātiem.*

Šodien mēs iepazīstinām ar tikai zvana kampaņām — vienkāršu un ērtu veidu, kā uzņēmumi var piesaistīt potenciālos klientus, rādot tālruņa numuru, uzņēmuma aprakstu un pogu Zvanīt tieši meklēšanas rezultātos.


Paredzētas uzņēmumiem, kurus vairāk interesē saņemt tālruņa zvanus, nevis klikšķus vietnē.
Tikai zvana kampaņas ir paredzētas tikai mobilajām ierīcēm, no kurām var veikt tālruņa zvanus. Tas nozīmē, ka katrs klikšķis, par ko maksā, var būt tālruņa zvans tavam uzņēmumam.

Cenu noteikšana tikai tālruņa zvaniem.
Tā kā katrs klikšķis ir tālruņa zvans, vari izvēlēties cenu noteikšanas stratēģiju, pamatojoties uz savu MPI vai mērķa RTA zvaniem. Tādējādi varēsi maksimāli palielināt vērtību katram uzņēmuma saņemtajam zvanam.

“Mūsu klienti arvien biežāk zvana mums no mobilajām ierīcēm, lai iegūtu apdrošināšanas polises. Tikai zvana reklāmas ir lieliskas ar to, ka varam noteikt cenu, pamatojoties uz zvana vērtību, un tādējādi sasniegt IA mērķus, ko esam noteikuši pārdošanai pa tālruni.”

Džeisons Džonsons (Jason Johnson) Mārketinga nodaļas vadītājs, Clearlink Insurance


Pielāgo reklāmas viena veida aicinājumam uz darbību — tālruņa zvaniem.
Pielāgo reklāmas tālruņa zvaniem, izmantojot tādas frāzes kā “sazinieties ar speciālistu jau šodien” vai “piezvaniet, lai norunātu tikšanos”. Tādējādi lietotāji zinās, ka var vienkārši sazināties ar tavu uzņēmumu, pat neapmeklējot tavu vietni.

Telekominukāciju mazumtirgotājs BizLab visvairāk reklāmguvumu saņem bezsaistē — pa tālruni.
“Izmantojot jaunās tikai zvana reklāmas ar tādām frāzēm kā “Zvaniet tūlīt”, kas pamudina lietotājus veikt zvanus, ir palielinājies mūsu potenciālo klientu un reklāmguvumu skaits.”

Ketrīna Vilsone (Catherine Wilson) Maksas par klikšķi analīzes vecākā speciāliste, BizLab


Kāds no vadošajiem interneta pakalpojumu sniedzējiem izmanto tikai zvana kampaņas, lai nodrošinātu ātru un vienkāršu saziņu starp klientiem un pārdošanas komandu.
“Tikai zvana reklāmas uzlabo iepirkšanos mobilajās ierīcēs, jo tālruņa zvans ir vienīgais aicinājums uz darbību un lietotājiem nav jāapmeklē mūsu vietne. Klienti var vienkārši iegūt vēlamo produktu, vienkārši zvanot mūsu pārdošanas centram. Šīs reklāmas nodrošina labāku lietotāja pieredzi, kā arī palielina zvanu un pārdošanas gadījumu skaitu, attiecīgi palīdzot gan klientiem, gan reklāmdevējiem.”

Džošs Leibners (Josh Leibner) Apmaksātās meklēšanas nodaļas vadītājs uzņēmumā Red Ventures (lielu uzņēmumu mārketinga partneris).

Plašāka informācija
Ja pašlaik tikai zvana reklāmu izveidei izmanto zvanu paplašinājumu iestatījumu, AdWords palīdzības centrā vari atrast detalizētu informāciju par jaunināšanu uz tikai zvana kampaņām.

Pievienoja: Laura Krasovska
Inside AdWords Latvia komanda
Saņem jaunumus savā epastā
Pieraksties RSS barotnei


* Google/Ipsos, The Role of Click to Call in the Path to Purchase, 2013. gada septembris.