2017. gada 1. febr.

Atklāj jauno AdWords versiju!

2016. gadā mēs ieviesām jauno AdWords versiju un pat sniedzām iespēju agrīni ieskatīties tās darbības principos. Jau pašā sākumā sev uzdevām jautājumu: “Kā mēs varētu pakalpojumu AdWords padarīt tikpat atbilstošu reklāmdevēju vajadzībām nākamajos 15 gados, cik atbilstošs tas bija pirmajos 15?” Šajā daudzus gadus ilgušajā ceļojumā esam tikušies ar daudziem no jums — dažādu nozaru reklāmdevējiem visā pasaulē, gan profesionāļiem, gan iesācējiem —, lai noskaidrotu, kas no mūsu piedāvātā jūs apmierina un ko vēl varētu uzlabot.

Viss, ko mēs uzzinājām, mums palīdzēja izveidot šo produktu. Svarīgākā atziņa — programmā AdWords uzmanībai ir jābūt vērstai uz jūsu uzņēmējdarbību, nevis uz funkcijām. Jums svarīgiem datiem ir jābūt viegli pieejamiem. Galu galā — jums nepieciešamajiem rīkiem ir jābūt gan vienkāršiem, gan efektīviem.

Visas šīs atziņas visdažādākajos veidos ir ieviestas jaunajā versijā. Piemēram, jaunajā kopsavilkuma lapā tiek rādīta atbilstoša informācija par jūsu kontu, lai jūs to varētu vizualizēt un attiecīgi rīkoties. Esam visu padarījusi saprotamāku un vienkāršojuši navigāciju, lai jūs īsākā laika sprīdī varētu paveikt vairāk. Nākamajos mēnešos mēs ieviesīsim jaunus, šai versijai unikālus rīkus, kas palīdzēs jums sasniegt klientus pavisam jaunos veidos.

Nesen apspriedos ar dažiem reklāmdevējiem, kuri apgalvoja, ka jaunā versija “ir ātrāka”, “intuitīvāka” un ka “visu paveikt ir vienkāršāk”. Šādas atsauksmes iedvesmo, jo tieši to mēs vēlamies — izveidot ērti lietojamu platformu, kas palīdz sasniegt jūsu unikālos uzņēmējdarbības mērķus.

Kopš pagājušā gada martā sniegtā paziņojuma esam panākuši ievērojamu progresu, un es priecājos dalīties informācijā par to, ka dažu nākamo mēnešu laikā mēs piedāvāsim iespēju iepazīties ar jauno AdWords versiju vēl plašākam reklāmdevēju lokam. Dažiem no jums šis piedāvājums tiks parādīts automātiski, kad pierakstīsities AdWords kontā, savukārt citi saņems paziņojumu ar uzaicinājumu izmēģināt jauno versiju.* Lai arī piekļuve jaunajai versijai netiks sniegta visiem vienlaikus, mēs aicinām tos, kuri ar to jau iepazīstas, izpētīt šo versiju, atklāt jaunu informāciju un sniegt atsauksmes, jo mēs turpinām šo versiju uzlabot un piedāvāt arvien lielākam reklāmdevēju lokam.


Kopsavilkuma lapas kartīšu piemēri**

Lai sāktu darbu, iesaku vispirms iepazīties ar jaunās versijas ceļvedi. Lai sniegtu jums papildu atbalstu pēc iepazīšanās ar visām jaunajām funkcijām, esam arī atjauninājuši AdWords palīdzības centru.

Mēs ļoti gaidām šī ceļojuma turpinājumu 2017. gadā un plānojam sniegt iespēju iepazīties ar jauno AdWords versiju vēl plašākam reklāmdevēju lokam.

Publicēja Džerijs Dišlers (Jerry Dischler), AdWords produktu pārvaldības daļas viceprezidents
* Uzaicinājumi tiek nosūtīti, ņemot vērā vairākus faktorus, tostarp jūsu izmantotās funkcijas
** Drīzumā būs pieejamas kartītes “Kampaņu veiktspēja”, “Ieskats izsolē” un “Atrašanās vietas”