2017. gada 5. apr.

Ātrākas reklāmu “noklikšķināt, lai zvanītu” iestatīšanas iespējas 2017. gadā

Mūsdienu pasaulē, kurā svarīga loma ir mobilajam tālrunim, ir nesalīdzināmi ērtāk tieši sazināties ar jebkuru uzņēmumu. Tāpēc mēs turpinājām attīstīt zvanīšanas iespējas, ņemot vērā noderīgās lietotāju atsauksmes. Sākot ar tikai zvana reklāmām mārketinga speciālistiem, kuri nosaka zvanu prioritātes, līdz pat zvanu reklāmguvumu importēšanas funkcijai, kas ļauj zvanu reklāmguvumus augšupielādēt tieši programmā AdWords, — ieviešot trīs tālāk norādītos galvenos jauninājumus, mēs esam mērķtiecīgi strādājuši, lai novirzītu vairāk vērtīgu zvanu uz jūsu uzņēmumu:

  1. Vienkāršāka darbplūsma, kas paātrina reklāmu “noklikšķināt, lai zvanītu” iestatīšanu. 
  2. Uzlabota reklāmu pieredze, kas ļauj klientiem ērtāk sazināties ar jums pa tālruni. 
  3. Detalizēti zvanu pārskati, kas palīdz secināt, kuras kampaņas daļas piesaista visvērtīgākos zvanos.    

Drīzumā šīm funkcijām būs pieejami atjauninājumi, kas uzlabos zvanu funkcijas veiktspēju.   

Ātrāka zvanu paplašinājumu iestatīšana   

Šajā nedēļā būs pieejami konta līmeņa zvanu paplašinājumi, kas ļaus zvanu paplašinājumus iestatīt plašākos mērogos. Izmantojot šo iespēju, zvanu paplašinājumus varēs pievienot visām konta reklāmām uzreiz, nevis pievienot tos katrai kampaņai un reklāmu kopai atsevišķi.   

Nākamo mēnešu laikā arvien vairāk reklāmdevējiem visā pasaulē būs pieejami arī automātiskie zvanu paplašinājumi, kas ļaus vēl ātrāk iestatīt zvanu paplašinājumus. Programmā AdWords tiks noteiktas galvenās lapas, kurās jau ir labi redzams tālruņa numurs, un šim tālruņa numuram tiks automātiski izveidots zvana paplašinājums un zvanu pārskati, lai piesaistītu jūsu uzņēmumam vairāk zvanu.   

Jaunajā gadā jauns reklāmu “noklikšķināt, lai zvanītu” izskats   

Papildus zvanu paplašinājumu ātrākai iestatīšanai ir pilnveidots arī reklāmas informācijas attēlojums, lai klienti varētu jums piezvanīt vēl ērtāk. Piemēram, pagājušajā gadā mēs sākām testēt uzņēmuma nosaukuma ievietošanu tikai zvana reklāmu virsrakstos, lai palīdzētu reklāmdevējiem piesaistīt maksimālo augstas kvalitātes zvanu skaitu no lietotājiem, kuri plāno zvanīt uzņēmumam.   

“Norādot uzņēmuma nosaukumu tikai zvana reklāmās, tika uzlabota to zvanu kvalitāte, kuri mūsu aģentūras klientiem tiek piesaistīti no Google meklēšanas tīkla. Mums ir izdevies uzskatāmāk reklamēt klientu zīmolus un pastiprināt lietotāju uzticēšanos, un tas ir sekmējis būtisku vidējā klikšķu skaita pieaugumu un zvanu reklāmguvumu rādītāju uzlabošanos.”   -          Kevins Kvinlans (Kevin Quinlan), uzņēmuma wommster.com prezidents   

Tagad šīs izmaiņas būs pieejamas visiem. Mēs arī turpināsim izmēģināt jaunas funkcijas reklāmām “noklikšķināt, lai zvanītu”, piemēram, testējot zvanītāju apmierinātības rādītājus, kas patērētājiem norādīs, kuri uzņēmumi saziņā pa tālruni nodrošina izcilu lietotāju pieredzi.     



Atslēgvārdu un reklāmas līmeņa zvanu pārskati   

Kad tiek vērtēta reklāmu “noklikšķināt, lai zvanītu” veiktspēja, ir svarīgi pieņemt lēmumus par tēriņiem un optimizāciju, ņemot vērā visu pieejamo informāciju. AdWords zvanu pārskatus ir ērti iestatīt, un šī funkcija ir pieejama 23 valstīs visā pasaulē bez papildu samaksas, sniedzot piekļuvi noderīgiem ieskatiem un saņemto zvanu reklāmguvumu informācijai. Drīzumā atslēgvārdu un reklāmtekstu pārskati tiks papildināti ar jaunu zvanu informāciju. Dati papildu slejās “Tālruņa seansi” un “Tālruņa zvani” nodrošinās vispusīgāku zvanu veiktspējas informāciju un palīdzēs noteikt veiktspējas uzlabošanas iespējas. Piemēram, atslēgvārdiem, kuriem ir vislielākais vidējais zvanu skaits, var būt ieteicams izmantot tikai zvana reklāmas vai varbūt ir vēlams samazināt gaidīšanas laiku, kad klienti zvana pa tālruni, tādējādi sekmējot zvana reklāmguvumu pieaugumu.   

Ceram, ka reklāmu “noklikšķināt, lai zvanītu” iestatīšanas, reklāmu attēlojuma un pārskatu atjauninājumi ļaus sekmīgi uzlabot zvanu veiktspēju 2017. gadā. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet palīdzības centru un izlasiet paraugprakses ieteikumus par tālruņa zvanu piesaistīšanu uzņēmumam un zvanītāju pieredzes optimizēšanu.   

Autors: Manass Mitals (Manas Mittal), produktu vadītājs, Mobilās meklēšanas reklāmas